Saturday, July 15, 2017

VITAMIN C SERUM & MOISTURISING CREAM SPF 30 BY ANNONA







VITAMIN C SERUM BY ANNONA

5ML
HARGA : RM39
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

15ML
HARGA : RM80 (SM) RM85 (SS)
FREE POSTAGE

"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN"
.
" Dah sapu 3x..pakai pagi dan malam.memang rasa kulit lembut dan parut jerawat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak "
( Pn. Norhayati, Sg. Petani )
.
" Alhamdulillah selepas 2 minggu lebih pakai vitamin c serum ni..ada perubahan baik dengan kulit muka..whitehead dah semakin hilang.kulit semakin licin dan lembut, jerawat pun jarang naik dah.."
(Cik Marina, Kulim )
.
Ada delima, no wonder la pipi kemerah-merahan (macam pinkish) sejak dua menjak guna VCS ni. Ohsemm! I love it!!
( Puan Zubaiti, KL )
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI?
==================
# kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
# mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
# mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
# boleh bawa solat
# tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
# tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif
# diluluskan KKM (NOT161004544K)
# dikilangkan di kilang berstatus GMP
# jenama Annona yang dipercayai ramai - 4 tahun dalam pasaran

KEBAIKAN VITAMIN C SERUM BY ANNONA :
o Melembap dan menganjalkan kulit
o Memperbaiki tisu kulit
o Memudarkan kesan pigmentasi kulit
o Mengecilkan liang pori terbuka
o Memudarkan kesan parut

VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
Liang pori terbuka
Parut pada kulit
Jeragat
Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
Tona kulit tak sekata
Kulit kusam
Penuaan kulit pramatang

7 BAHAN AJAIB UNTUK KULIT MUKA FLAWLESS :

VITAMIN C
•Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik.
•Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
•Mengurangkan tompok hitam pada kulit
•Meningkatkan keanjalan kulit
•Memberikan kesan cerah sekata

GLUTATHIONE
•Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam.
•Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
•Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
•Memudarkan parut.

ASID HYALURONIK
•Memelihara kelembapan pada kulit
•Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal.

EKSTRAK DAUN SAXIFTAGA
•Sebagai Antioksidan.
•Mempunyai kesan pencerahan pada kulit.
•Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar.

EKSTRAK AKAR POKOK PEONY
•Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit.
•Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit.
•Melancarkan aliran darah di bawah kulit.
•Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah.

EKSTRAK AKAR POKOK SKULLCAP
•Kesan antioksidan yang tinggi
•Melembapkan kulit
•Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
•Membantu meredakan kulit yang sensitif

EKSTRAK BUAH DELIMA
•Melawan penuaan dan sebagai anti kedut

CARA PENGGUNAAN :
1. Cuci muka.. Nak removes dirts n dust. Bila dah kotoran dibersihkan,

2. Serum.. titiskan 2-3 titisan ke hujung jari .. sapu pada kulit bermasalah .. lebihan ratakan keseluruh kulit muka ...

3. Urut kulit muka arah ke atas dengan perlahan2 hingga serum kering ..

4. Selepas kering boleh gunakan kirm dan makeup seperti biasa

* boleh gunakan 2x sehari pagi dan malam
* 1 botol boleh tahan 2 bulan 2x sehari





















VITAMIN C MOISTURISING CREAM SPF 30

HARGA : RM30 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Vitamin C Moisturising Cream SPF30
pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C
mempunyai SPF 30 untuk protect kulit anda dari  selepas pakai serum treatment VCS
digabungkan dengan Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid
tidak melekit dan cepat meresap selepas sedikit urutan wajah
sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.


No comments:

Post a Comment