Wednesday, July 5, 2017

LET'S BENGKUNG / LET'S BENGKUNG GOLD / LETS GIRDLE BY NUR SAJAT






LET'S BENGKUNG BY NUR SAJAT

HARGA : RM89.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)
.
NAK PINGGANG RAMPING MACAM KERENGGA ?
.
NAK CANTIK MELETOP MACAM SAJAT ?

APA TUNGGU LAGI
.
JANGAN GIGIT JARI TENGOK SAJAT
.
JANGAN MENGATA
.
JOM LA CANTIK LETOP MACAM SAJAT
.
🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜 . .

Bengkung Nur Sajat ni :
boleh melancarkan penghadaman..pagi2 akan terasa nak ke tandas secara semula jadi..tanpa rasa sakit atau senak..
akan membentuk badan anda..bak kata P.Ramlee 36 24 36 
pinggul anda juga akan terbentuk tau..mmg lentik kauu..
akan hilang buncit .

MATERIALNYA PULAK :
Tak Panas
Tak gatal
Tak Bergulung
Tak Sesak Nafas bila memakai
Yang Penting Selesa tauu .

Warna : Hitam atau Beige
Size available : S / M / L / XL / XXL


LET'S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT 

HARGA : RM110 (SM) RM115 (SS)
.
Kebaikkan :
Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
material kain yang sangat bermutu tinggi
sesuai untuk lelaki dan wanita
bagus untuk support tulang belakang
jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
mempunyai 2 colour hitam & nude colour
tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
mempunyai 4 saiz (S M L XL)

Warna : Hitam atau Nude
Size available : S & M



LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT...

HARGA : RM89.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Memberi result yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh...mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang...boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda,dan ia jugak boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!!

Size available : S / M / L


No comments:

Post a Comment