Wednesday, July 19, 2017

FAME BB CUSHION & FAME CUSHION BLUSHER







FAME BB CUSHION 

HARGA : RM55 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

KOD :
Ivory - utk berkulit cerah (fair skin)
Light - untuk sawo matang (medium-fair)
Natural - untuk berkulit gelap (tanned).
.
KELEBIHAN FAME BB CUSHION :
 Memberi perlidungan UV
Memberi tona kulit sekata
 Tidak perlu memakai bedak asas atau foundation
 Mengurangkan minyak pada kulit
 Menutup kesan2 parut di muka
Solekan kekal di wajah selama 12jam
 Mudah dibersihkan












FAME CUSHION BLUSHER

HARGA : RM49
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

FAME CUSHION BLUSHER YG BUAT PIPI NATURAL PINK2 ALA KOREA.

Seruis comel sangat sis! Pipi ala-ala pompuan Korea. Pink-pink macam barbie doll, blushing gitu. Nampak sweet je bila pakai. Masa pakai terus tersenyum2 tgk diri sendiri sbb rasa mcm kita terpaling comel la. Hihihi. Yang paling best tahan sepanjang hari.

Apa yang best sangat Fame Cushion Blusher ni?
Teknologi dari KOREA
Kandungan yang berkualiti mengekalkan kelembapan pada pipi tu yang nampak lembut dan licin rasa nak cubit2 je.
 Dlm bentuk compact cushion, senang boleh bawa dlm handbag n touch up bila2 masa je.
 Warna ala2 doll yang sesuai dgn semua warna kulit.
 Tahan sepanjang hari, blk kerja pun maintain pipi gebu.
 Mudah untuk di gunakan - tepek n blend je dah siap.
Efek glowing yg sgt letopss.
 Mudah dibersihkan.
Selamat utk digunakan. Lulus KKM










No comments:

Post a Comment