Tuesday, July 18, 2017

EYE CARE CHEWABLE TABLET










EYE CARE CHEWABLE TABLET
60 TABLET

HARGA : RM120 (SM) RM125 (SS)

======================
TESTIMONI
======================
..
7 HARI TANPA SPEK MATA. Kalau pakai spek kepala pening pening. Risau jugak, kenapa macamni. Saya cuba lah check dekat kedai spek, rupanya power spek dah turun ! baru minggu lepas makan, minggu ni dah turun. Kawan ofis pon terkejut tengok saya tak pakai spek. haha Tak sangka 7 hari dah nampak kesan ! betul betul mujarab!
- Lindawaty -

" Memang ajaib! Dulu tiap2 tahun kena tukar spek sbb power makin naik..skrg rasa mcm tak mampu pulak dah nak beli spek rm500 tiap2 tahun. cermin pu dah kena pakai yang tebal macam kamus..nasib baik lepas jumpa eyecare candy ni mata aku dah cerah terang benderang..skrg boleh dah nak drive tak pakai spek. Alhamdulillah!"
"
~Pak Cik Aron, 45 tahun - Pemandu Van Sekolah

=======================
TIPS HILANG RABUN 7 HARI
=======================
..
PENAWAR RABUN - "EYE CARE CHEWABLE TABLET"
..
KUNYAH2 RABUN HILANG - Berbentuk seperti gula2 vitamin...sangat mudah dimakan oleh semua lapisan umur,orang tua, kanak2, dan remaja...boleh dimakan dimana2 shj...xyah susah2 nak telan dngn air
RASA OREN GRED AAA - sedanya lah kunyah2 candy ni rasa macam makan buah oren sebenar fresh dari ladang...mmg mudah nak bagi anak2 atau atuk nenek makan..mesti diorang suka punya!!

100% HERBA DAN SEMULAJADI - Bahan2 yang digunakan diimport dari negara luar dan berkualiti tinggi terbukti khasiatnya nya sangat balk untuk mata spt susu kambing, apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato,carrot dan vitamin A,B,C..Diadun semuanya didalam satu tablet vitamin…Tak perlu lah nak makan beratus2 GRAM sayuran tiap hari…

TAK BERBAHAYA - selamat dimakan tanpa risiko bahaya..seperti sakit buah pinggang dan sebagainya…Mudah tanpa perlu titis2 pada mata..kunyah sahaja!!!…

TIADA RISIKO - kalau nak buat operation risko sangat tinggi..tak semua yang berani untuk buat rawatan laser betul?

JIMAT BANYAK-Tak payah beli dan guna lg spek yg harga lebih RM500 tuu dan boleh elak bayar beribu2 ringgit operate mata kalau dah rabun terok sgt sampai boleh buta. Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda. Siap boleh cantikkan mata lg uolls.
.
++++++++++++++++++++++++++++++
BAYANGKAN MATA DAH TAK RABUN
++++++++++++++++++++++++++++++
TAKPAYAH buat kos Lasik (laser) pulihkan rabun yg mhal tuu.. paling murah pon rm3ribu tauu.
TAKPAYAH risau power spec mata tiap tiap tahun naik.
TAKPAYAH pakai spek lagi. Semestinyaa….
TAKPAYAH suruh org lain drive lg sbb silau dah takde
TAKPAYAH risau mata pedih dan pening2 lg bila tgk tv, laptop @ membaca lama2
TAKPAYAH risaukan anak2 yg bersekolah sukar belajar sbb rabun lg
TAKPAYAH risau nak beraktiviti lasak lagi.
TAKPAYAH risau tudung kembang tepi lagi.
TAKPAYAH pening2 kepala menghadap group2 whatsapp
..
HIDUP dah selesakan TANPA spek mata?
..
SAMPAI BILA NAK BIARKAN SPEK MATA MENJADI PENGHALANG UTAMA ANDA NAK LAKUKAN APA SAHAJA!!!
.
Cara Makan : 1 biji sekali makan, 2 kali sehari, semasa perut kosong,(30 minit sebelum makan)
.
JOM RAWAT RABUN DENGAN SELAMAT DAN MUDAH…










No comments:

Post a Comment