Wednesday, June 28, 2017

PIPI PINK DOLL STICK BLUSH




PIPI PINK DOLL STICK BLUSH

HARGA : RM60 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Pipi Pink Doll Stick Blush
hasil yg natural, wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yg kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan glowingggg
kekal lama, tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu touch up banyak kali
senang digunakan, kalau nk touch up just dap dap dap jur kt pipi. Lepas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana-mana je dlm kerete pun boleyy
sesuai utk semua, bahan² digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan merosakkan kulit. Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin utk penjagaan kulit agar tidak rosak
mudah dibawa, didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam poket pun boleyy
tidak comot time nak guna sbb ianya jenis cream dan takkan berterabur atas pipi

KELEBIHAN / FUNGSI PIPI PINK DOLL STICK BLUSH :
Meratakan kulit dengan Cepat
Wajah akan lebih Berseri
Pipi tampak lebih Gebu & Flawless
Warna yang sangat Menggoda
Wajah tampak lebih Glowing & Natural
Sangat Mudah untuk Digunakan
Mudah untuk dibawa or letak dalam handbag
Sangat Cepat coz hanya perlu Calit-Calit aje
Bahan yang digunakan Dijamin Selamat, Halal & 100% Bahan Semulajadi











No comments:

Post a Comment