Sunday, June 11, 2017

MALYEQA









TRAVEL SET



MALYEQA

MALYEQA AMBASSADOR COMBO
HARGA : RM199 (SM) RM204 (SS)

Item :
Malyeqa Multi action serum 30ml
Malyeqa Booster serum 50ml

MALYEQA PLATINUM COMBO
HARGA : RM169 (SM) RM174 (SS)

Item :
Malyeqa Multi action serum 30ml
Malyeqa Booster serum 30ml

MALYEQA TRAVEL SET
HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

MALYEQA MULTI ACTION SERUM 30ML 
HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

MALYEQA BOOSTER SERUM 30ML 
HARGA : RM88 (SM) RM93 (SS)

MALYEQA BOOSTER SERUM 50ML 
HARGA : RM119 (SM) RM124 (SS)


MALYEQA TRAVEL SET

♥️ Set lengkap ada 3 item untuk penjagaan muka dan BONUS 1 item untuk penjagaan badan
.
.
i) MALYEQA MULTI ACTION CLEANSER
☑Menanggalkan mekap dan debu di muka, 
☑Melembap & menyegarkan wajah
☑Mencerahkan Kulit 
☑Mbersihkan pori2 yg tsumbat 
.
.
ii) MALYEQA BOOSTER SERUM
☑Bkesan untuk mperbaiki struktur kulit anda dr Kesan:-
☑JERAGAT 
☑JERAWAT 
☑KUSAM
☑Mnutup PORI2 
☑Mjadikan Kulit lebih "Flawless"
.
.
iii) MALYEQA MULTI ACTION SERUM
☑Teknologi dengan "GenoWhite" (mcerahkan & jeragat),
☑"Canadian Willow Herb" (atasi jerrawwat& kulit sensitif)
☑"Apple Stem Cell" (menganti sel kulit rosak) dan
☑Vitamin C (untuk bentuk kalogen dan 
menganjal kulit secara semulajadi)
.
.
iv) MALYEQA WONDER SOAP
☑Sesuai utk kulit berminyak dan juga badan bg melembap & mcerahkan kulit.
☑Diperkayakan dengan garam bukit Himalaya, sangat berkesan menanggalkan daki degil dan bau badan.
☑Wonder Soap juga jadikan kulit badan lebih cerah dan berseri.
♥️ Dipek dalam beg kalis air yang comel dan ringan, muat masuk ke dalam handbang je dan anda siap untuk travel!
.
*KENAPA RAMAI YANG SUKA SGT2 TRAVEL SET NI?*
.
"Jeragat yang 4 tahun kat pipi dah mula pudar baru je beberapai hari guna. Jeragat mula hilang"
-Pn. Watie , Sabah -
.
" Rasa segar sangat, xpayah pakai bedak ape pun.. prasan jadi lawa lps guna, serum tapi dalam bentuk foundation mmg lengkap utk terus chantik"
- Kak Nor, Shah Alam -
.
" Dah guna kat pipi ada jerawat, mmg tutup abis dan jerawat makin hilang... siap sapu kt leher taw.. leher pun jadi putih.."
- Fiena, Sarawak -




















No comments:

Post a Comment