Sunday, June 11, 2017

MALYEQA









MALYEQA

MALYEQA MULTI ACTION SERUM 30GM

HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)


Gabungan Teknologi dari Canada, Taiwan & Swiss yang mempunyai "Clinical Research" selama bertahun2
Menggunakan Poten Vitamin C dan ia TERBUKTI 7X lebih hebat dari Vitamin C Biasa
Gabungan Stemcell2 Yang Mampu buatkan kulit Anda 13X lebih Sihat, Muda & Cerah.
Serum pelbagai Fungsi yang membantu mencerahkan kulit, merawat J€RAGAT , J€RAWAT, PORI2 TERBUKA, KULIT GEELAP, KUSAM dll masalah kulit.
Proses Pencerahan kulit yang SELAMAT iaitu antara 14-21 hari.
Istimewanya "Malyeqa Multi Action Serum" ni boleh bantu menghalang UVA / UVB menembusi kulit kita so anda boleh pakai siang & malam tau
Dalam masa yg sama ia akan mrangsang sel2 baru kulit kita, so dengan sel2 baru kulit kita kulit kita akan sihat & muda sentiasa
Untuk long term ia x rosakkan kulit kita bila stop lepas pakai bertahun2
Malyeqa serum langsung x melekit dan dia terus resap masuk dlm kulit lapisan ke 3 utk proses rawatan kulit dari dalam
 Malyeqa Multi Action Serum ini juga ada Foundation so sgt2 sesuai utk menjadi based sblm make up
BEBAS HYDROKINON
BEBAS MERKURI

KEBAIKAN KANDUNGAN MALYEQA
=================

VITAMIN C

Mengandungi 7X kekuatan Stem Cell dan 13X kekuatan vitamin C
Melindungi dari radikal bebas
Merangsang pembentukan collagen kulit bagi mencerahkan kulit yang tidak sekata
Mengelakkan kulit kusam
Menganjalkan kulit,mengurangkan garis2 halus pada kulit
Mencerahkan kulit secara sekata

PHYCELLTEC MALUS DOMESTICA (TEKNOLOGI SWISS)

Memperbaiki Sel kulit yang rosak
Mengaktifkan semula sel2 yang tertidur
Merangsang sel2 kulit yang baru untuk kulit
Mengurangkan garis2 halus di muka

CANADA WILLOW HERB (TEKNOLOGI SWISS)

Antioksidan ,Anti Mikroba ,Anti Iritasi & Anti Inflamasi
Membantu mengecutkan jerawat
Merawat kesan kemerahan pada wajah
Merawat masalah Sunburn kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
Anti bakteria

GENO WHITE TEKNOLOGI (TEKNOLOGI TAIWAN)

Mengurangkan penghasilan melanin yang berlebihan menyebabkan kesan gelap & jeragat pada kulit.
Sangat pantas menyerap ke dalam lapisan derma (Kulit Bawah) tanpa memberikan kesan berminyak &melekit pada lapisan kulit atas.
Merawat kulit dari lapisan Derma (Kulit Bawah)
Memudarkan jeragat
Mencerahkan Kulit

APPLE STEM CELL

Meremajakan sel kulit dan memperlambatkan penuaan
Memperbaiki sel kulit yang rosak
Menghilangkan jerawat
Membuatkan kulit lebih cerah
Meningkatkan metabolisme kulit
Melembabkan kulit,mencegah kulit menjadi kering dan kusam
Membuat kulit lebih cantik dan menarik
✔️Mengurangi kedutan 
















MALYEQA BOOSTER SERUM

15ML 
HARGA : RM58 (SM) RM63 (SS)

30ML 
HARGA : RM88 (SM) RM93 (SS)

50ML 
HARGA : RM119 (SM) RM124 (SS)

GABUNGAN 7X KEKUATAN STEMCELL & 13X KEKUATAN VITAMIN C

Booster Serum adalah "Totally Repair Skin" (baikpulih apa sahaja masalah kulit ) terutamanya Jerawat, Jeragat, Kusam dll) 

Sangat Sesuai di pakai ketika makeup bg meneutralkan PH kulit .

Disyorkan pemakaian setiap hari terutamanya malam sebelum tidur kerana Booster Serum akan berkerja utk baikpulih kulit dari lapisan paling dalam

KEISTIMEWAAN MALYEQA BOOSTER SERUM

i) GENO WHITE TEKNOLOGI 
- Utk orang yg ada masalah Jeragat dan Kulit Kusam
✔Mengurangkan penghasilan melanin yg berlebihan menyebabkan kesan gelap & jeragat pada kulit
✔Sangat pantas menyerap ke dalam lapisan derma (Kulit Bawah) tanpa memberikan kesan berminyak & melekit pada lapisan kulit atas
✔Merawat kulit dari lapisan Derma (Kulit Bawah)
✔Memudarkan jeragat di wajah 
✔Mencerahkan kulit supaya nampak lebih glowing

ii) CANADIAN WILLOW HERB 
- Utk orang yg berkulit sensitif
✔Membantu mengecutkan jerawat
✔Merawat kesan kemerahan pada wajah
✔Merawat masalah sunburn kulit
✔Anti bakteria

iii) PHYCELLTEC MALUS DOMESTICA ( SWISS Apple)
- Utk Menganjalkan Kulit dan Anti Penuaan terbaik
✔Memperbaiki sel kulit yg rosak
✔Mengaktifkan semula sel² yg tertidur
✔Merangsang sel² kulit yg baru 
✔Mengurangkan kedutan dan garisan di wajah

iv) VITAMIN C
- Utk Muka yg Berjerawat dan Masalah Kulit Gelap
✔Merangsang pembentukan collagen kulit bagi mencerahkan kulit yg tidak sekata
✔Mengelakkan kulit kusam
✔Menganjalkan kulit, mengurangkan garis² halus pada kulit
✔Mencerahkan kulit secara sekata dan flawless

BOOSTER SERUM MALYEQA ni ada 3 saiz.. 
50ml - boleh guna untuk 3-4 bulan

30ml - boleh guna untuk 2 bulan
15ml - boleh guna untuk 1 bulan




MALYEQA TRAVEL SET

HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

♥️ Set lengkap ada 3 item untuk penjagaan muka dan BONUS 1 item untuk penjagaan badan

i) MALYEQA MULTI ACTION CLEANSER
☑Menanggalkan mekap dan debu di muka, 
☑Melembap & menyegarkan wajah
☑Mencerahkan Kulit 
☑Mbersihkan pori2 yg tsumbat 

ii) MALYEQA BOOSTER SERUM
☑Bkesan untuk mperbaiki struktur kulit anda dr Kesan:-
☑JERAGAT 
☑JERAWAT 
☑KUSAM
☑Mnutup PORI2 
☑Mjadikan Kulit lebih "Flawless"

iii) MALYEQA MULTI ACTION SERUM
☑Teknologi dengan "GenoWhite" (mcerahkan & jeragat),
☑"Canadian Willow Herb" (atasi jerawat & kulit sensitif)
☑"Apple Stem Cell" (menganti sel kulit rosak) dan
☑Vitamin C (untuk bentuk kalogen dan 
menganjal kulit secara semulajadi)

iv) MALYEQA WONDER SOAP
☑Sesuai utk kulit berminyak dan juga badan bg melembap & mcerahkan kulit.
☑Diperkayakan dengan garam bukit Himalaya, sangat berkesan menanggalkan daki degil dan bau badan.
☑Wonder Soap juga jadikan kulit badan lebih cerah dan berseri.
♥️ Dipek dalam beg kalis air yang comel dan ringan, muat masuk ke dalam handbang je dan anda siap untuk travel!
.
*KENAPA RAMAI YANG SUKA SGT2 TRAVEL SET NI?*
.
"Jeragat yang 4 tahun kat pipi dah mula pudar baru je beberapai hari guna. Jeragat mula hilang"
-Pn. Watie , Sabah -
.
" Rasa segar sangat, xpayah pakai bedak ape pun.. prasan jadi lawa lps guna, serum tapi dalam bentuk foundation mmg lengkap utk terus chantik"
- Kak Nor, Shah Alam -
.
" Dah guna kat pipi ada jerawat, mmg tutup abis dan jerawat makin hilang... siap sapu kt leher taw.. leher pun jadi putih.."
- Fiena, Sarawak -




















No comments:

Post a Comment