Wednesday, May 31, 2017

MONSTAFIT & MONSTA FLUSH








MONSTAFIT

HARGA : RM160 (SM) RM170 (SS)

Monstafit adalah DIETARY SUPPLIMENT yang sesuai untuk MEMBANTU anda untuk kurus. MONSTAFIT yang baru ni upgraded formula, salah satunya terdapat kandungan Triple Apple Stemcell dalam tu..MonstaFIT ni bukan saja boleh kasi fit, kasi slim , kasi sado, malah juga boleh kasi cantik dan makin muda... emmm.bestnyerr!! Patutla Siti Sarah makin hot sekarang!.Jom try monstaFIT sekarang!.

KELEBIHAN MONSTAFIT

Membantu meningkatkan ketegangan kulit.
Anti- penuaan semulajadi.
Memperbaharui sel yang rosak.
Menghilangkan 'blackhead','jerawat'dan kulit berlubang.
Mencerahkan kulit.
Meningkatkan metabolisma kulit.
Mencegah kulit kering.
Membuat kulit kelihatan lebih cantik.
Menambahkan stamina dan energy untuk melakukan senaman.
Membantu membakar lemak dengan lebih efisyen semasa "work out"
Berfungsi sebagai "muscle recovery" selepas work out.
Membantu mengurangkan lemak yang berlebihan.
Meningkatkan anabolic hormones bagi pertumbuhan otot badan.

CARA PENGAMBILAN MONSTAFIT

Masukkan 1 sachet monstafit dengan 250ml air sejuk.
Kemudian goncangkan sehingga larut.
Monstafit sedia untuk diminum.
Minum setiap pagi sebelum breakfast.
Untuk yang nak built muscle,Minum selepas work out untuk membantu
menambahkan tenaga dan membaiki tisu otot yang telah bekerja
keras semasa work out.













MONSTA FLUSH

HARGA : RM60 (SM) RM65 (SS) 

Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan
.
Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS.
.
BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. .
Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan.

Kelebihan Monsta Flush
• Meningkatkan sistem pencernaan
• Mengurangkan sembelit
. Mengurangkan cirit-birit
. Mengurangkan perut memulas
• Membaikpulih sistem pencernaan
• Meningkatkan sistem imunisasi
• Meningkatkan sistem kawalan gula didalam darah
• Meningkatkan aktiviti melawan tumor
• Membaikpulih kadar kolestrol didalam badan
• Mengurangkan alergi dan infeksi
• Membantu membakar karbohidrat didalam badan.

Fungsi minum MONSTA FLUSH ini untuk cuci usus dan toksin dalam badan. Banyak jenis penyakit terjadi sebab kadar toksin didalam usus tinggi. Bila usus bermasalah dan tersumbat dengan kotoran najis lama atau kita panggil kerak najis yang tak dicuci dengan betul jadi apa pun supplement atau vitamin kita makan lambat bekerja atau tak dapat diserap dengan betul. Kalau kita makan supplement apa pun, dan tak berkesan kemungkinan sebab toksin dalam badan tinggi dan usus kita bermasalah. Bila usus kita dah dicuci, lagi senang vitamin dan supplement diserap dengan cepat dan tinggi.

Cara minum MONSTA FLUSH:
Bancuh 1 sachet bersama 250ml air sejuk atau air suam, kacau rata dan minum dengan segera.

Aturan Minum :
Untuk pertama kali, minum
 3 malam berturut2 1 sachet satu malam
•Minum sebelum tidur malam sahaja.

Selepas 1 minggu boleh diulang minum untuk penjagaan usus 2-3 kali seminggu atau jika perlu.

Mengandungi bakteria hidup.
Sila simpan di tempat yang kering dan sejuk (bawah 25˚C)


No comments:

Post a Comment