Saturday, May 27, 2017

GLITTER GLOW FOUNDATION BY LORA BEAUTY






GLITTER GLOW FOUNDATION BY LORA BEAUTY

HARGA : RM45 (SM) RM50 (SS)

Kod 1
Booster foundation (kosong) =untuk orang yang tak suka ada blink2 boleh beli yang ni

Kod 2
Glitter shine (blink2 banyak & krim warna pink) =untuk orang yang suka blink2 banyak

Kod 3
Booster glitter (dah dicampur dengan booster foundation (kosong) dengan glitter shine (banyak blink2) menjadi 2in1

KELEBIHAN :
Merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kedut, parut, tona xsekata,kulit muka brminyak dan bintik hitam
Hyaluronic asid (awet muda)
Menggantikan sel kulit mati dan melindungi wajah dari kerosakkan akibat cahaya matahari
Spf 60++++++
Hyaluronic acid (awet muda)
Memutihkan kulit
Melembapkan kulit
Anti-penuaan / anti-aging
Menghaluskan kulit wajah
Glowing
Flawless
Mengimbangkan kulit dan membuat kulit nampak lebih halus dan lembut
Menstabilkan metabolisma pada permukaan wajah
Mesra solat

Bahan Utama:
1) BUNGA SAKURA
 Bagi effect pinkish2 pada pemakai.. PEEWIIT... patutt laa rata2 yang pakai fd ni bila pakai jer nampak mcm pakai BLUSHING! Srta bau nya sgt mngharumkan..hehe

2) MUTIARA ASLI
Haaa ni laaagi besst, Fd ni pon boleh mencerahkan kulit muka uools taw.. So kalau nak mukaa putihh konsisten laa pakai naaa... hehe lelama tengokk laa nnti mukaa jadi SNOW WHITE plus GLOWING

3) UBI KAYU JEPUN
Untuk awet muda muka tau.. Dlm ubi kayu ni ada sejenis acid iaitu HYALURONIC yang mana sangat bagus sbgai agen ANTI PENUAAN.. Nak muka mantain muda? Kerap2 laaa pakai fd ni ok

4) WATER LOCK NANO
Haaa nak bgtau laa ni, Part plg i suka pasal FD ni dibuat drp air yang BERALKALI, kalau uools nk tau dia boleh merawat skali prob muka tau.. Tu yang besst sesangat, Yang mana ada prob muka tu mai try.. WAJIB KONSISTEN kalau nk nampak kesan yang SUPERB!


===

➔ Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
➔ (Halal)
➔ Glowing . Flawless . Shining
➔ 7gram & Spf60++++++
➔ Untuk kegunaan 2 bulan













No comments:

Post a Comment