Saturday, May 27, 2017

GLITTER GLOW FOUNDATION & VIT E SERUM BY LORA BEAUTY


SET COMBO 
GLITTER GLOW FOUNDATION + VIT E SERUM
HARGA : RM85 (SM) RM90 (SS)





GLITTER GLOW FOUNDATION BY LORA BEAUTY

HARGA : RM45 (SM) RM50 (SS)

Kod 1
Booster foundation (kosong) =untuk orang yang tak suka ada blink2 boleh beli yang ni

Kod 2
Glitter shine (blink2 banyak & krim warna pink) =untuk orang yang suka blink2 banyak

Kod 3
Booster glitter (dah dicampur dengan booster foundation (kosong) dengan glitter shine (banyak blink2) menjadi 2in1

KELEBIHAN :
Merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kedut, parut, tona xsekata,kulit muka brminyak dan bintik hitam
Hyaluronic asid (awet muda)
Menggantikan sel kulit mati dan melindungi wajah dari kerosakkan akibat cahaya matahari
Spf 60++++++
Hyaluronic acid (awet muda)
Memutihkan kulit
Melembapkan kulit
Anti-penuaan / anti-aging
Menghaluskan kulit wajah
Glowing
Flawless
Mengimbangkan kulit dan membuat kulit nampak lebih halus dan lembut
Menstabilkan metabolisma pada permukaan wajah
Mesra solat

Bahan Utama:
1) BUNGA SAKURA

 Bagi effect pinkish2 pada pemakai.. PEEWIIT... patutt laa rata2 yang pakai fd ni bila pakai jer nampak mcm pakai BLUSHING! Srta bau nya sgt mngharumkan..hehe
2) MUTIARA ASLI

Haaa ni laaagi besst, Fd ni pon boleh mencerahkan kulit muka uools taw.. So kalau nak mukaa putihh konsisten laa pakai naaa... hehe lelama tengokk laa nnti mukaa jadi SNOW WHITE plus GLOWING
3) UBI KAYU JEPUN

Untuk awet muda muka tau.. Dlm ubi kayu ni ada sejenis acid iaitu HYALURONIC yang mana sangat bagus sbgai agen ANTI PENUAAN.. Nak muka mantain muda? Kerap2 laaa pakai fd ni ok
4) WATER LOCK NANO

Haaa nak bgtau laa ni, Part plg i suka pasal FD ni dibuat drp air yang BERALKALI, kalau uools nk tau dia boleh merawat skali prob muka tau.. Tu yang besst sesangat, Yang mana ada prob muka tu mai try.. WAJIB KONSISTEN kalau nk nampak kesan yang SUPERB!

===

➔ Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
➔ (Halal)
➔ Glowing . Flawless . Shining
➔ 7gram & Spf60++++++
➔ Untuk kegunaan 2 bulan





LORA BEAUTY VIT E SERUM

HARGA : RM50 (SM) RM55 (SS)

KELEBIHAN LORA BEAUTY SERUM:
Menghilangkan jeragat dan jerawat
Menaikkan pipi yang jatuh
Menganjalkan kulit wajah
Mengurangkan kedutan
Merawat kulit kusam
Mengecilkan pori-pori terbuka
Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
Dijadikan alas foundation utk effect glowing slma 12jam
Menghilangkan ekzema atau gatal-gatal
Boleh sapu disemua badan
Ibu mengandung blh pakai
Halal dan sah solat
Lulus KKM

Bahan-bahan :
.
Argireline15%
Leuphasyl
Liposome vitamin E
Vitamin C
La Nina Moist
Complex12hr
Glycosphere Retinol
Chamomile
pH 5.5
Aloe Vera
Minyak Argan
Ekstrak Apple Stemcell
Barbadensis (ekstrak aloe vera)

CARA PENGGUNAAN :
Bersihkan wajah terlebih dahulu sehingga bersih dan lembab
Titiskan 4 titik serum dibahagian dahi,dagu,pipi kanan dan pipi kiri @ keseluruhan wajah dan leher
Pakai @ sapu 2 kali sehari PAGI & MALAM






















No comments:

Post a Comment