Wednesday, April 12, 2017

ALISA COTTON ANGEL POWDER & ALISA LUMIERE LOOSE POWDER




ALISA COTTON ANGEL POWDER

HARGA : RM68 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Uolls mesti kene try ni..mmg best weiii...

Cotton Angel Powder Final Setting & Undereye Powder

KELEBIHAN ALISA COTTON ANGEL POWDER :-

13g KECIL + RINGAN + TAHAN LAMA

TRANSLUCENT. All foundation from light to dark masuk kalau pakai alysa ni. .

TEKSTUR sangat HALUS dan RINGAN

Make up TAHAN LAMA dan lebih FLAWLESS

COVER FiNE LiNE dan PORI di muka.Dengan teknologi nano, bedak super power halus ni mampu blurkan garis2 halus dekat muka uolssss

Ada bahan yg boleh menyerap minyak .wow!! so boleh absorb minyak berlebihan kat muka korang taw

Sesuai untuk semua jenis kulit

RECOMMENDED BY MUA
Kualiti? Takyah risau weh sebab loose powder ni 100% made in Korea. Kualiti terbaik 👍🏽











ALISA LUMIERE LOOSE POWDER 
10GM

HARGA : RM75
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Translucent Loose Powder yang mempunyai warna universal, sesuai dengan semua tone kulit! Texture halus tapi tak velvety so maknanya takde silica sesuai untuk setting foundation!

Perfect bagi foundation untuk kering dan set atas skin tanpa merubah apa-apa warna dan tak meresap sebarang oil-based ingredients dalam foundation tu, membuatkan foundation tak di oxidise secara paksa!

Bestnya juga sbb ada sheer glow maybe ada slight pearl powder yg bagi effect glowing from within! Texture super halus macam bedak Chanel bagi effect muka gebu instantly!

Dan boleh dijadikan BAKING POWDER untuk teknik baking sebab xde strong white pigment dalam Lumiere Powder.

KELEBIHAN LUMIERE LOOSE POWDER :-

Loose powder untuk seluruh muka, sesuai untuk setting makeup base dan concealer (Baking technique)
Kulit nampak segar dan berseri selepas penggunaan tanpa nampak berkilat
Mencerahkan kulit kusam
Sesuai untuk Semua jenis kulit
Setting Powder untuk makeup pengantin

Persamaan Alysa Cotton & Alysa Lumiere :
• HD Powder
• Translucent (sesuai untuk semua warna kulit)
• Sangat halus
• Dirumus oleh tecnology terkini dan diperbuat di Korea











No comments:

Post a Comment