Monday, March 13, 2017

PATRA BEAUTY FOUNDATION






PATRA BEAUTY FOUNDATION


HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

“INILAH FOUNDATION YG MAMPU BUAT EN SOMI MULA RESAH GELISAH MELEPASKAN ANDA KELUAR RUMAH”..
.
“Akak dah meluat beli foundation itu ini sembang umpama tembak ke bintang.. Tapi bila berpeluh mulalah bercapuklah, berminyaklah, hmmm. Sorang kwn ni cantik je akak tgk dia makeup light2 je. Bila berpeluh tak bercapuk & tak berminyak, yg best tu muka makin glowing taw. Tanya dia pakai foundation apa, dia rekemen PATRA BEAUTY. Sekarang bila klua je umah somi mulalah tnya itu ini. Risau letew. Hihi”
.
.
=======
KENAPA PATRA BEAUTY
=======
(+) BERASASKAN WATERBASED, sangat sesuai utk wanita yg ada masalh kulit berminyak. Anda pasti lebih konfiden dah tak payah nak tengok cermin kerap sbb kulit tak bercapuk bila berpeluh & yg paling best muka jadi GLOWING tau. 
.
.
(+) WEIGHTLESS FOUNDATION & FULL COVERAGE, Serius dear foundation ni memang ringan gilaa klu tak percaya boleh tgk kt video review "Makeup By Bellaz".. Umpama tak pakai pape foundation je, Pastu yg ekstraanyee ni nak gitau colet2 pakai sikit je dah cover 1 muka.. WOW!
.
.
(+) DIGABUNGKAN JUGA DGN WHITENING SERUM, Ni lah foundation yg paling best skali sbb foundation ni boleh mencerahkan juga kulit kita tau, bukan tu je ada juga KOLAGEN.. HEBATKAN!
.
.
(+) TRIPLE STEMCELL ANTI AGING, WAH! Cuma pakai foundation jer pun tapi dalam masa yg sama boleh repair kulit kita jadi makin tegang anjal muda remaja.
.
.
(+) SPF35 SUNBLOCK, Cuaca kita ni panas kan, sinar yg kena kt kulit kita tu pun blh buat kita berisiko dapat kanser kulit tak pun paling koman pun kulit berbelang punya. Nak apply sunblock pastu nak pakai lagi foundation? Memang tebal la makeup, muka pun rasa berat tapi, PATRA BEAUTY dah tak payah dah sbb dalam foundation ni pun dah ada sekali.
.
.
(+) SEL SALMON + VITAMIN E, 2 FORMULA ni bertindak sebagai ejen yg menyihatkan kulit muka dan mengembalikan kestabilan sel kulit serta dalam masa yg sama akan melawan jeragat.
.
.
(+) TEKSTUR DAN KALER 99% NARS FIJI, Nak beli NARS rege sampai 180 hengget. Pastu nak pakai pun sayang2 je sbb rege boleh buat asben demam.. Daah tak payah lah nak beli NARS dah. PATRA BEAUTY dah pun selesaikan masalah sis utk miliki foundation mcm NARS!
.
.
HAH, SUPERB kan?










No comments:

Post a Comment