Wednesday, March 29, 2017

OKAYA FOUNDATION





OKAYA FOUNDATION

HARGA : RM79 (SM) RM89 (SS)

"NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?

NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP?

NAKK!!!!.

CEPAT DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!"
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless
sepanjang masa.

Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.

Cream to Powder merupakan cream
ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.

Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna.

KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan

CARA PENGGUNAAN OKAYA
FOUNDATION
Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan berbulan-bulan.

Guna tanpa was-was.














No comments:

Post a Comment