Tuesday, March 14, 2017

MILLO FOUNDATION





MILLO FOUNDATION

HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)

"JERAWAT KECUT KULIT GEBU"
============================
"Millo Foundation ni memang ringan.. rase mcm tak pakai apa-ape je.. kulit pulak maintain gebu.. jerawat pulak banyak yang dah kecut! memang best sy bg 5 bintang !"
.
Foundation Millo diakui oleh pakar kulit terbukti sangat baik dan berfaedah kepada mereka yang ada masalah alahan dan kulit sensitif.

Formula terhebat Korea dgn rumusan Zink Oxide antara sumber yg digunakan dalam pembuatan kosmetik yang berasaskan bahan mineral.

KELEBIHAN BERFOUNDATION MILLO
:-WAJIB TEPUK TEPUK....
Merawat kulit yang berjerawat dgn berkesan.
Memberi rasa nyaman pada kulit yang radang/inflamasi dgn rasa segar nyaman dan selesa .
Melindungi kulit dari dedahan lampau UV dengan berkesan - SPF25.
Mengawal pengeluaran sebum berlebihan kulit tidak lagi berminyak
Mengecilkan pori pori kulit.
Mengelakkan jangkitan bakteria pada kulit.
Mengurangkan kedalaman kedutan terutama sekitar mata.
Memulihkan parut melalui pembentukan elastin fibre serta pengantian sel kulit baru yang sihat.

CARA PEMAKAIAN :-
:-) Colet sedikit ke bahagian muka.
:-) Kemudian tepuk-tepuk bahagian tersebut dengan cepat hingga merata keseluruh muka untuk kesan rata licin gebu dan cerah sekata dengan menggunakan semua bahagian jar yang dirapatkan.i (bukan tapak tangan).
:-) Seterusnya nikmatilah hasilnya. Wajah lebih flawless bila ditepuk dengan AIR .kemasan kulit pula jadi lebih padat dan tambah rapi tanpa kesan comot dan sememeh..
:-) Tepuk-tepuk juga menggalakkan peredaran darah bawah kulit bagi meningkatkan metabolisme menjadikan muka kelihatan segar dan awet muda..kulit kusam tidak kelihatan lagi.

⚅Soalan-Soalan Lazim DH FOUNDATION MILLO⚅

🗣Boleh ke saya guna dengan pencuci/produk muka lain?
Boleh digabungkan dengan sebarang produk jagaan kulit lain, tapi kalau nak lebih berkesan pakai produk tepuk tepuk ni saja pun memadai.
.
🗣Masa mana saya nak pakai ni ?
Boleh dipakai bila2 masa siang atau mlm.
.
🗣Masih perlu pakai bedak lagi ke lepas pakai foundation tepuk tepuk ni ?
Dah tak perlu pakai lagi. kalau nak sangat berbedak ,pakai bedak dulu kemudian baru tepuk foundation MILLO takde masalah...kulit tak comot langsung..nak lagi cantik masa tepuk tepuk tu guna Air...kopem berseri seri flawless.
.
🗣1 Kotak boleh tahan berapa lama ya?
DH FOUNDATION MILLO ada 2 saiz yg 15gram boleh di guna tepuk sehingga 3 bulan lbh.
Manakala yg 30gram pula blh diguna tepuk melebehi 5bln . Bergantung pada kadar penggunaan dan masalah kulit induvidu..
.
🗣Macam Mana Cara Pakai?
Ambil secuit letak.kat muka dan tepuk tepuk keseluruh permukaan kulit . Tepuk tepuk lah biar merebak dgn rata keseluruh muka dengan tepuk yang turut menbantu merangsang peredaran darah supaya kulit nampak segar dan lebih sihat.
.
🗣Ada kesan sampingan tak?
Setakat hari ini, kami masih belum menerima sebarang maklumbalas negatif dari pengguna DH FOUNDATION MILLO FRESHY FACE SPF 25. Rata-rata maklumbalas pengguna menyatakan mereka mendapat perubahan kulit yang lebih licin, cerah, gebu, halus lembap dan cantik..
Tekstur kulit yg lebih baik dan lembut.
.
🗣Ada KKM ke foundation ni?
Ya, Mestilah ada Produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160502377 k.
.
🗣Produk ni perlu digunakan berterusan ke?
Bila masalah kulit semakin baik / pulih atau sudah mencapai tahap yg diinginkan, Anda bolehlah buat keputusan nak hentikan atau kekal bermillo.....sebabnya Dh foundation MILLO ni hanya bertindak sebagai penyeri kulit yg tidak memudaratkan utk pengunaan yg berterusan dlm tempoh / jangka masa yang lama....Lagi pun bedak sebahagian dari teman kulit yg diguna ramai.😆😆😆










No comments:

Post a Comment