Saturday, February 11, 2017

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESSMINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
15ML

HARGA : RM65
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)

Minyak Argan Emas i Flawless adalah Minyak Argan Emas No.1 di Malaysia.
Minyak Argan adalah 100% organik tanpa sebarang bahan terlarang. Di import khas dari Negara Morocco dan mempunyai "certificate of organic operation".

Keistimewaan Minyak Argan Emas i Flawless ialah mengandungi Minyak Argan high grade yang dicampur dengan serbuk Emas 24K yang berfungsi sebagai agen anti penuaan dan Essential Oil untuk aroma terapi kebahagiaan.

Paling menarik!!!!
Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap. Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.

7 Sebab Anda Perlu Menggunakan Minyak Argan Emas Pada Wajah Anda :

1) Penuh dengan khasiat!
Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid. Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.

2) Pelembap yang terlajak lembap
Kalau anda adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik. Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.

3) Tidak berminyak
Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. Sekiranya digunakan pada kulit yang berminyak, ianya akan membantu mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak manakala bagi wanita yang berkulit kering ianya akan melembapkan kulit supaya lebih nampak sihat & berseri

4) Tidak menyumbatkan liang pori-pori
Kalau tersumbat sudah pasti jerawat mula akan timbul. Minyak Argan dari i flawless akan mengimbangkan penghasilan minyak diwajah dan secara tidak langsung akan membantu menghilangkan jerawat dan parut jerawat.

5) Anti-penuaan
Siapa yang nak nampak tua?semua wanita takut untuk melihat kedutan diwajah. Arghhhhh... Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi. Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.

6) Boleh digunakan siang dan malam
Tinggalkan krim siang & malam yg mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya sebelum terlambat. Sekiranya ingin mendapatkan kulit wajah yang lembap seperti orang-orang kebanyakan, sila gunakan Minyak Argan siang dan malam. 2 titis pagi selepas cuci muka pagi dan malam (sebelum tidur). Satu harga untuk dua produk sangat-sangat berbaloi.

7) Rahsia sebenar make up artist!!!
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.

2 IN 1
〰〰〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
Melembapkan wajah tanpa berminyak.
Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
Makeup tahan sehingga 18 jam.
Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
Makeup tampak segar & sihat.
Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
Kulit kering kembali lembap
Kulit berminyak akan normal seperti biasa
Menghilangkan jerawat
Memudarkan parut jerawat
Menganjalkan kulit
Mengecilkan liang pori-pori
Kulit lembut mcm baby

Campur 2-3 titik iflawless pada foundation sebelum blend pada muka. 1 titik iflawless pada bibir sebelum pakai lipstick 
fuh makeup kekal flawless sepanjang hari. Lipstick tahan lebih lama, Bibir tak merekah! Yang lagi best bibir tak kering
No comments:

Post a Comment