Wednesday, February 15, 2017

HANNIS GREEN COFFEE







HANNIS GREEN COFFEE

HARGA : RM35 (SM) RM40 (SS)

''TERKEJUT BGUN PAGI TADI, RASA KEMPIS JE PERUT I !''
.
.
Wowww!!! Best la green coffee u niiiiii, bgn pagi td ketara sgt perut i ni makin kecik, badan pun rasa ringan, kulit makin puteh sesangat, officemate semua tegur, siap tanya lagi apa rahsia sampai kurus cmni?, sukenyeee iiiiii..
.
Sebelum ni sebelum dtg ofis msti nk kena cover perut, pakai baju besar dr saiz lah....now i dh boleh pakai baju size sekecik keciknye... thanks taw sis kenalkan Hannis Green Coffee ni.....
.
Siapa x nak badan yg ramping kan? nak2 dapat produk yg betul2 berkesan mcm HANNIS GREEN COFFEE ni... Bru x buang duit cmtu je kn? hehehe
.
Yupp betul, hanya bancuh HANNIS GREEN COFFEE 1 sachet sehari berat badan uollss akan turun secara natural, coz HANNIS GREEN COFFEEakan melawaskan dan menyahtoksin dri dalam, silap2 uolls x perlu bersenam dh.. masa pun jimat tau, bru x lewat pergi keje heeee...
.
============================
KEISTIMEWAAN HANNIS GREEN COFFEE
============================
Menurunkan berat badan
Membakar lemak
Memberi kesan dengan berpeluh
Menahan rasa lapar
Menambahkan tenaga serta kecergasan tubuh badan
Menurunkan kadar gula darah
Mencegah penyakit diabetes dan kencing manis
Mengurangkan kolestrol
Melawaskan sistem penghadaman dengan baik
Mencantikkan kulit wajah serta tampak lebih bersinar
Awet muda kerana antioksidan tinggi
.
Formula Hannis Green Coffee adalah yg paling terbaik dn formula ini mmg sesuai untuk semua wanita dan lelaki asia..bahan2 yang di gunakan juga adalah dri bahan semula jadi yg paling berkualiti dalam kelasnya. Di jamin tiada bahan kimia berbahaya.

==========================
BAHAN-BAHAN AKTIF UTAMA
==========================
COFFEE BEAN
GREEN TEA
PANAX GINSENG
CALCIUM
CHROMIUM PICOLINATE
CREAMER

•••••••••••••••••••
JAMINAN PRODUK
•••••••••••••••••••
Lulus KKM
Di jamin halal dan suci
Keluaran kilang Bertaraf GMP
Tiada kesan sampingan
Tiada kesan alergik
Sesuai untuk lelaki & wanita

CARA PENGAMBILAN HANNIS GREEN COFFEE :
- Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan.
- 15 SACHET/1 BOX


















No comments:

Post a Comment