Monday, February 13, 2017

ALANA KOPI HIJAU BIASA & PREMIUM








ALANA KOPI HIJAU

HARGA : RM30
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

*MEMBAKAR LEMAK, TANPA PERLU BERDIET* 

*MINUM KOPI PUN BOLEH KURUS!! TAK BAHAYAKAN KESIHATAN ...DIJAMIN HALAL* 

KOPI HIJAU membuktikan memang dapat membakar lemak tanpa diet dan exercise.

Alana Kopi Hijau juga mengandungi extra Susu Kambing yg dapat membekalkan tenaga yang cukup, mengenyangkan dan yg paling best sebab tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu.

Bijian Chia Seed dalam kandungan Alana Kopi Hjiau ni, Memang laa sangat-sangat banyak kebaikan dia iaitu blh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh memang kena sangat la kalau nak kurus dengan ALANA ni.

KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
Menurunkan tekanan darah tinggi.
Membuang toksin dalam badan.
Melancarkan penghadaman.
Membakar lemak berlebihan.
Meningkatkan metabolisma.
Memberikan tenaga.
Mengenyangkan.
Awet muda.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
Habbatus Sauda
Chia Seed
Arabica Coffee
Susu Kambing

CARA PENGAMBILAN
Minum pagi 1 sachet time breakfast.
1 box 15 sachet.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Alana Green Coffee produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.

SIAPA YANG PATUT CUBA?
Seseorang yang selalu mengalami masalah Peha besar dah makin melecet!
Berat badan anda semakin bertambah tambah walaupun excercise dan tak makan mcm nak mati!
Perut terlampau buncit sebab tak berak n over makan!














ALANA KOPI HIJAU PREMIUM 

HARGA : RM49
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Ni dia kebaikan ALANA KOPI HIJAU PREMIUM 
.
Memang berbeza tapi hasilnya lebih lagi ... Insyaallah
.
Kelebihan Produk Alana Kopi Hijau PREMIUM 

1 box ada 20 sachet
Percuma 1 sudu exclusive by Alana
3x lebih berkesan dari biasa
Rasa yang lebih kaw,sedap dengan aroma yang lebih memukau
Packaging lebih exclusive dan menarik
Kopi Hijau Alana Exclusive untuk 20 hari penggunaan,kesan lebih pantas dari biasa
.
.
Tambahan garcinia burner untuk kesan yang lebih effective 













1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters LOSE 23 Pounds within Only 21 Days!

    ReplyDelete