Thursday, January 19, 2017

SPAN SILIKON





SPAN SILIKON

HARGA : RM10
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)

Rugikan beli foundation mahal2 tapi byk melekat pd span biasa..tp bestnya SPAN SILIKON ni sapuan dia kemas dan sekata,,SPAN SILIKON ni juga boleh jimatkan foundation tau...sebab??.foundation tak kan melekat dan meresap pada span ..SPAN SILIKON mudah, lepas guna boleh basuh terus dan kering

KELEBIHAN SPAN SILIKON :
boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER
bakteria tak melekat pada sponge
boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder
tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih licin dan tak bercapuk
senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir bawah dagu supaya tak bercapuk
mudah dicuci
tak mudah terkoyak
mudah digunakan

CARA NAK PAKAI?
dap-dap foundation macam span/beauty blender jer.
Dap secara slow supaya makeup nampak flawless
Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap foundation mcm guna beauty blender..

No comments:

Post a Comment