Thursday, December 15, 2016

GLUTAB GLUTATHIONE PLUS TABLET








GLUTAB GLUTATHIONE PLUS TABLET
30 TABLET

HARGA : RM70 (SM) RM75 (SS)

APA ITU GLUTAB?
Glutab ialah produk yang membantu
memutihkan kulit, murah dan senang dibawa
kemana mana.

Hanya makan macam gula2, tak perlu susah nak ikut time bagai.

Dah masuk dalam tv, so confirm lah ada KKM.

Glutab adalah under SUPPLIMENT
KESIHATAN..!!

Masalah jerawat juga mampu ditangani sekiranya kita mengamalkan produk Glutab ni secara konsisten..Glutab juga membantu memutihkan kulit 3 kali lebih putih hanya dalam masa sebulan sahaja !!

GLUTAB adalah singkatan dari perkataan GLUTATHIONE TABLET.

FUNGSI GLUTAB GLUTATHIONE PLUS TABLET
Menaikkan seri wajah.
Tiada lagi kusam
Mencerah dan memutihkan kulit
Menyekatakan tona warna kulit
Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
Kulit jd lembab dan segar
Menghilangkan parut serta bintik hitam
Memudarkan dan menghilangkan jeragat
Melicinkan permukaan kulit dari parut
Mengecilkan pori-pori yang terbuka
Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata

KELEBIHAN & KEBAIKAN GLUTAB

✔BERBENTUK CANDY (GULA2) –Sangat mesra pengguna

✔TAK BERBAHAYA- . Hanya hisap sahaja. Sedap pon sedap.

✔BAHAN SEMULAJADI –banyak bahan gluta,ha,vitamin c,vitamin e,lycopene

✔TIADA BAHAN KIMIA- Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor.

✔JIMAT BANYAK-Tak payah beli set make up yang berharga ratusan ringgit

KANDUNGAN DALAM GLUTAB
Lycopene
Vitamin C
Vitamin E
Hyaluronic Acid
Glutathione



















No comments:

Post a Comment