Wednesday, November 16, 2016

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM



HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM

HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

Another hot produk by NAFURA

Family of Honey Bee Cream

SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat y
ang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
Memberikan kelembapan optimum
Mencerahkan kulit dgn semulajadi
Menjadikan kulit awet muda umpama botox
Merawat kedutan pada wajah
Menghaluskan pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan noda kulit
Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama

KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

EKSTRAK MADU
PROPOLIS
EKSTRAK ROYAL JELLY

CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

Cuci muka dengan pencuci muka harian
Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif

Isi Kandungan : 50ml
(penggunaan 1-2 bulan)






No comments:

Post a Comment