Thursday, October 13, 2016

BEAUTE CANDY






BEAUTE CANDY

HARGA : 

1 BOTOL : RM90 (SM) RM95 (SS)
2 BOTOL : RM160 (SM) RM165 (SS)
3 BOTOL : RM210 (SM) RM215 (SS)

TESTIMONI :

"MACAM TAK PERCAYA , KULIT WAJAH DAH LICIN !! PUTIH GEBU KEMERAH MERAHAN LAGI "
-Sara Johor Bahru

" Masalah Jerawat Naik masa PERIOD dah Xda lagi , Kalau x nk kena Cover dgn makeup Tebal ,Nk kena pakai krim malam tiap2 malam , SEKARANG x perlu lagi ! BYE2 Krim Malam "
-Siti Syarifah Uitm

"Alhamdulillah Sis parut jerawat dkt muka dah makin pudar baru je amal beaute candy 3 hari , sebelum ni sapu mcm2 ubat x pudar2 pn . Rupanya kena rawat dari dalam "- Emma Unimap

" Best sgt sis bila makan bc ni just kemam2 je tgk muka tgn dh putih , husband pn tegur u dah nampak putih la ! Happy sgttttt "
Amirah Melaka

------------------------------------------------------------

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang

KEBAIKAN BEAUTE CANDY
Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
Mengurangkan sembelit
Baik untuk penyakit jantung
Kandungan tinggi antioksidan
Mengurangkan risiko penyakit jantung
Sokongan kesihatan tulang
Anti-radang
Kaya dengan Vitamin C
Tinggi antioksidan

Kandungan 1000mg
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein

SESUAI UNTUK :
Lelaki/Perempuan
12 tahun +++
Breastfeed
Tona kulit tidak sekata
Jeragat
Kulit kusam
Sunburn
Jerawat/parut jerawat
Eyebag
Kulit menggelupas
Eczema
Masalah liang pori
Tumit merekah
Pregnant
Period
Dalam pantang
-------------------------------------
Cara pengambilan


 1kali sehari
 kemam sahaja
 sebelum sarapan
 rasa buah
-----------------------------------


Kesan paling cepat seawal 3hari
💃🏻Putih gebu seluruh badan
Putih kemerahan

☝🏽Untuk kesan lebih cepat dilarang mengambil minuman berkabonat & kafein☝🏽
Banyakan minum air

Isi Kandungan : 30biji/botol



















No comments:

Post a Comment