Thursday, September 22, 2016

ROSETYARA BEAUTY









ROSETYARA GLOW FOUNDATION 
40GM

HARGA : RM98 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

KOD : LILY / ROSE / VIOLET / SNOWDROP

TRIAL 5GM

HARGA : RM25
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

KOD : ROSE / LILY / VIOLET + ROSE / VIOLET + LILY / ROSE  + LILY

TRIAL 5 GM (BOTOL HITAM /MINI)

HARGA : RM27
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

KOD : LILY / ROSE / SNOWDROP

Mula dipasarkan mulai 1 Januari 2016 oleh syarikat RoseTyara Beauty. Sudah mendapat sambutan hangat dari penggemar mekap dan MUA (Make Up Artist)

KELEBIHAN
-Tekstur Rosetyara Glow Foundation sangat pekat.
-Rosetyara memberi litupan penuh dengan hanya satu pam sahaja.
-SPF 30 yang dapat melindungi wajah dari sinaran matahari
-Tekstur sangat ringan di wajah ( seperti tiada foundation)
-Tahan lama. ( sehingga 16 jam)
-Ianya HALAL
-Boleh dibawa solat (Ambil wudhu sebelum mekap
-Sesuai untuk semua tona kulit wanita asia
-Menjadikan wajah kelihatan glowing
-Lebih dari 500 testimoni yang berpuas hati dengan RoseTyara

ROSETYARA CC CREAM

TRIAL 7GM

HARGA : RM30
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Rosetyara CC Cream ( RTccc) dikenali sebagai correct & care ialah formula ringan yang memiliki tekstur yang sangat lembutdan halus.

Konsep CC cream adalah untuk menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi dan menambahkan bahan khas untuk mengurangi kemerahan dan memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya dan berseri seri.

Pemakaian yang berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu. Juga boleh dijadikan base makeup.

Sesuai juga dipakai oleh jejaka yang mementingkan penjagaan wajah.




ROSETYARA RADIANCE POWDER
15GM

HARGA : RM63
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS) 

Radiance powder akan memberikan kemasan yang sempurna kepada skin yang telah disapu foundation.

Dengan tekstur yang halus, mulus dan dihiasi "shimmer" halus, akan memberikan kesan yang sangat flawless dan glowing kepada pemakainya.

KELEBIHAN 
- Makeup akan glowing sepanjang hari.
- Memberi kesan matte yang halus dan natural
- Tahan lama
- Dapat mengawal minyak
- Tidak bercapuk
- Impak shimmer menampakkan muka berseri

















ROSETYARA SUPERB CONCEALER

HARGA : RM49
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Warna krim terang fungsi untuk menutup cela2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja .. Jgn blend nanti drag abis color dia..
Conceal/tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur.
RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls!

ROSETYARA POWER CORRECTOR

HARGA : RM49
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Fungsi Corrector
* Untuk Cover lingkaran gelap bwh mata
* Tona kulit yg gelap di kawasan muka
* Untuk cover parut parut jerawat yg hitam,tepi bibir yg gelap
Selepas ni xde lagi masalah lepas make up bawah mata lebam









ROSETYARA BLING BLING SPRAY

HARGA : RM69
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Rosetyara Bling Bling Spray diperkaya dengan kilauan mineral mewah mampu memberikan hasil makeup yang "glowing" , Lebih dari itu, makeup akan tahan lebih lama dengan hanya semburan BBS.

Bling Bling gitew..

FUNGSI BLING BLING SPRAY
========================
- after makeup setting spray
- memberikan effect glow
- muka nampak 'dewy2' gitu lepas spray
- makeup tahan lama 
- makeup tak nampak capuk 
- untuk rambut kalau nak bling2 kan rambut pun boleh kot2 nak pergi event or dinner.
- mengandungi serbuk mica (bukan serbuk mutiara)
KKM Approve , NOT 170200289K

Ramai Mua telah menggunakan BBS dalam kelas makeup mereka kerana kesan yang Superb Best..












ROSETYARA IOLS ILLUMINATOR 

FULL

HARGA : RM78
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

TRIAL

HARGA : RM28
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

IOLS ILLUMINATOR merupakan produk highlighter berbentuk mousse.
Salah satu produk illuminator yg biasa digunakan adalah drp na**
.
IOLS ILLUMINATOR "Born To Glow Mousse" memberikan kilauan semulajadi pada wajah.

Fungsinya untuk lebih menonjolkan tulang di sekitar pipi dan hidung.
.
So jom serikan wajah anda dgn kilauan drp i'Ols illuminator
.
All day shine 

Boleh digunakan sebagai HIGHLIGHTER, SHIMMER, PINKISH BLUSHER, EYESHADOW BASE/ MAKEUP BASED

No comments:

Post a Comment