Wednesday, July 13, 2016

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM





TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

✔️Di formula kan untuk kulit kering kulit berminyak!

✔️kulit kering ke kulit berminyak?? Mana 1 nie?
➡️Haaa... Ni la ramai yg org tak tahu. Bahawa kulit berminyak tu sebenarnya kulit kering, disebabkan kulit kita kering, maka kulit keluarkan minyak konon utk balance kan kelembapan.

✔️Moisturizer sgt2 penting utk kulit! Jgn fikir.. Ohhh! Kulit aku berminyak so skipppp la Moisturizer. Moisturizer wajib utk kulit berminyak tetapi kena la cari yg oil free.

➡️Apa perbezaaan krim Alaska dengan HONEY BEE CREAM ???
✔️Alaska Ni water base tau.. Ade effect cooling.
✔️Tak Sticky senang menyerap dan pastinya terbaik utk hasil mekap GLOWING n FlAWLESS effect dia sama mcm HONEY BEE tp Khas utk mereka yg kulit kering & berminyak.. 

✔️Yang kulit agak berminyak sangat- sangat disarankan menggunakan krim Alaska ini.


No comments:

Post a Comment