Friday, March 4, 2016

MASCARA DUOYA BIG WATERPROOF




MASCARA DUOYA BIG WATERPROOF

HARGA : RM30 (SM) RM35 (SS)

[ BULU MATA KONTOT? HMMM.. PAKAI JE MASCARA DOYA NI.. CONFIRM MCM BULU MATA CHE TA.. ]
.
"hai sis..sukaa sgt la mascara nie..td beli terus pakai..before ni sy pakai brand lain, hrga dlm seratus lbh gak la..tp pakai mascara doya ni puas hati sgt. kualiti sama, hrga murah.. "

================================

Kenapa mascara kak nora ni tak sama mcm mascara biasa yg lain? Pertama sbb ini adalah mascara fibre. Normally mascara fiber dtg dgn 2 stick. 1 utk mascara 1 lg utk fibre jadi agak leceh. Based on kak nora punya experience sendiri sbb sebelum ni kak nora pernah pakai fiber mascara yg 2 stick. Utk yg tak pandai pakai agak leceh dan mudah comot disebabkan habuk2 fiber jatuh atas muka.
.
Jadi kak nora dah create satu mascara yg mmg dah ada fiber di dalam so uols hanya perlu pakai satu mascara. Tak perlu banyak2 so jimat masa dan memudahkan kan uols nak apply mascara ni sbb brush dia sgt flexible boleh pakai utk bulu mata atas bawah. Yg seronoknya bila pakai mascara ni tak mudah comot. Kalau tercomot pun uols lap pakai tisu tanpa air pun boleh hilang. So no panda eyes!
..
WATERPROOF! ADA yg kata kalau waterproof mesti susah nak cuci? Anda silap sbb mascara ni direka utk wuduk friendly. Sambil2 nak ambil air sembahyang tu cuci guna air saja boleh tanggal tanpa mencomotkan mata ya. Sgt mudah ditanggalkan!

Mascara ni kualiti setanding international brand jadi kalau anda rasa mascara ni mahal, sila Cuba dulu. So that anda akan tau nilai nya. Seriously worth every penny! 

FAQ
1: CheTa guna ke mascara ni ?
- Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa.

2: Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
- Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : 
" Wah ! Macam mata CheTa la 󾌧 "
" Memang cantik sis, macam CheTa !! "

3: Mascara CheTa dari mana ?
- Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big

4: Halal tak ? 
- 100% selamat. Kita tak dpt cert halal tp mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal

5: Senang cuci tak ?
- Mascara ni memang mudah nak cuci. Nak lg senang cuci, basahkan bulu mata tu dgn air biar 10saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar

6: Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?
- Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
- Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
- Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
- Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
- Tidak perlu menggunakan makeup removal 
- Wudu' friendly
- Waterproof !

7: Boleh tahan berapa lama ?
- 1 batang mascara bole tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
- Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau da buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.

8: Berapa ml ?
- 15ml. Standard vol mascara

9: Mascara CheTa ni ada KKM ?
- Takde. Mostly makeup takde KKM

10: Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?
- Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yg mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei 󾌬








No comments:

Post a Comment