Tuesday, November 17, 2015

DEWI BEAUTY CARE







DEWI BEAUTY CARE

HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)

Bosan tak??
Dah mencuba pelbagai SKINCARE
Dah mencuba pelbagai KRIM
Dah mencuba pelbagai PENCUCI MUKA
Dah mencuba pelbagai SERUM
Dah mencuba pelbagai MASK

Tapi kesannya masih sama?? Jerawat masih banyak di bahagian PIPI, DAHI, DAGU dan lain2? 

Jeragat tu tak payah cerita laa, memang bertompok2 kat pipi. Kulit pula kusam ya amatt.. 

Sampai nak keluar rumah pun kena makeup walaupun ke kedai runcit, padahal beli barang dapur je.

Memperkenalkan, Set Dewi Beauty Care dah bantu ramai orang menyelesaikan masalah kulit. 

Dalam masa 3 hari, jerawat kecut!! Jeragat semakin pudar!! 

Kulit bertambah seri dan glowing!! Ada yang dah berani keluar tanpa makeup - sebab dah tak malu.

Set Terdiri Dari :
Floral Soap 50gm
Floral Toner 30ml
Floral Day Cream 10gm
Floral Night Cream 10gm

☆ LULUS KKM
☆ MUSLIM PRODUK
☆ SKIN CARE TERLARIS
☆ BUATAN MALAYSIA
☆ EKSTRAK BUNGA DAN BUAH

Kenapa Dewi Beauty Care:-

Senang 
Penggunaan yang senang. Hanya Cuci Muka, Sapu Toner, dan kemudian Krim Pagi/Malam.

Kesan Pantas 
Dalam masa 3 HARI anda akan nampak perbezaan yang ketara pada wajah ANDA

Jimat 
Anda tidak akan percaya dengan HARGA kami. Dan anda akan dapat HADIAH percuma lagi.

Selamat 
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Diformulakan dengan 100% bahan organik & bebas bahan kimia seperti merkuri, hidrokuinon dan plumbum. Ia mampu MERAWAT SEGALA JENIS MASALAH KULIT & MEMUTIHKAN serta mengembalikan KEREMAJAAN kulit.

Dewi Beauty Care juga selamat dipakai dan digunakan oleh ibu-ibu mengandung kerana tiada bahan2 terlarang dan lulus KKM!!!

KEBAIKKAN DEWI BEAUTY CARE :-

-Menghilangkan jerawat
-Menghilangkan bekas jerawat
-Menyamarkan dan menghilangkan jeragat 
-Mencerahkan kulit dan kelihatan berseri.
-Menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah
-Meratakan tona kulit wajah.
-Meremajakan kulit
-Menegangkan kulit wajah sehingga kelihatan lebih muda
-Memperbaiki struktur kulit wajah
-Menjadikan kulit lebih halus 
-Menghilangkan bintik- bintik hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mengembalikan seri wajah
-keberkesanan terbukti selepas 3 hari penggunaan

Bukan REBRANDING, bukan REPACKING..
✔ Menghilangkan Jerawat 
✔ Menghilangkan Jeragat
✔ Menghilangkan parut degil dan lama
✔ Baiki kulit yang rosak akibat tersalah pakai produk
✔ Meningkatkan keyakinan diri

Kenapa perlu pilih Dewi Beauty Care?
✔ Tidak mengelupas
✔ Tidak memedihkan kulit
✔ Tidak memeritkan kulit
✔ Tidak menipiskan kulit
✔ Lulus KKM

3 Langkah Mudah untuk CANTIK tanpa CELA:

1. Cuci muka menggunakan Dewi Floral Soap sebersihnya. Dan lap muka menggunakan kain yang bersih.
2. Sapukan Dewi Floral Toner dengan lembut menggunakan Facial Cotton.
3. Sapukan Dewi Floral Day/Night Cream di akhir pemakaian.

Disarankan kepada semua untuk menggunakan Set Dewi Beauty Care TANPA HENTI sehingga sebulan. Kerana, di dalam tempoh ini, Set Dewi akan merawat masalah kulit anda dan juga memberikan kesan glowing pada wajah.
.
Setiap set tahan lebih dari 30 hari - bergantung kepada pemakaian.

Tips:-
Jika ingin menukar set skincare lama kepada Dewi Beauty Care, Rest kan kulit (jangan pakai apa-apa krim ) selama 7 hari untuk pastikan kulit kembali normal.





 






No comments:

Post a Comment