Thursday, October 29, 2015

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM






HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HARGA : RM78 (SM) RM83 (SS)

-This gel-based cream nih mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar

5% Bee Venom kandungannya yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran

Kenapa dia sangat baik? 
Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
















No comments:

Post a Comment