Thursday, October 29, 2015

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM





HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HARGA : RM78 (SM) RM83 (SS)

-This gel-based cream nih mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
KEBAIKAN Honey Bee Venom Cream ni??
sesuai sebagai krim pelembab utk pagi dan malam yg mengandungi madu, bisa lebah (5%), collagen, propolis, vitamin c, asid hyaluronic.
semua kandungan nye macam magik coktail utk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai.
boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yg bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat.
kesan jerawat pun senang pudar.
bee venom kandungan nye yang sgt tggi sebab bee venom sgt mahal macam emas dipasaran.

Kenapa ia sgt baik? 
sebab racun lebah mujarab utk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash.
ia jugak ubat utk radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba.




















No comments:

Post a Comment