Saturday, October 24, 2015

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER


ELITE S7 HYBRID FAT BURNER ( 4in1 )
40 SACHET
1 SACHET = 10 GRAM

HARGA : RM170 (SM) RM175 (SS)

Fat Burner Advanced Elite S7 Yang Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.
✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster

LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099

Kebaikan Fat Burner Advanced Elite S7 :
✔ Berat Badan Cepat Turun Walaupun Takde Masa Nak Bersenam & Diet
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu Lepak Lama2 Dlm Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat. Tak Perlu MC Selalu Lepas Ini.
✔ Badan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Selera Makan Terkawal.
✔ Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
✔ Harga Terlajak Murah Dengan 4 Khasiat Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk
✔ Satu botol tahan 40 hari

FAQ
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.

2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.

3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best.

4) Ada side effect tak?
Takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

10) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

11) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

12) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

13) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

14) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

15) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

16) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

## Product Ini Dijamin 100% Original ##


















1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 15 Pounds in Just 21 Days!

    ReplyDelete