Friday, August 21, 2015

DIANZ NANO LIGHTENER CREAM






NANO LIGHTENER CREAM

HARGA : RM35
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)

Makanla supplement apa pun tp yg celahhhh2 PEHA, KETIAK, BUKU LALI, LEHER, SIKU, LUTUT keras kematu tu tetap berkerak HITAM...BERDAKI...suami plak dah mula tegur MISS V dah semakin gelap...malunyaaaaa...
Lagi klau roomate kita tegur lagi malu....direct tegur maklumlah tinggal sebilik..ketiak hitam confrm dorang nampakkan..
tapiiii X lagi kalau kita rajin sapu dgn NANO LIGHTENING CREAM DIANZ PIXY

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved

KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini 
✔ Berat 10 gm

Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol. Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : Baby boleh gunakan tak? 
A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)

Q : NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. boleh tak saya menggunakan deadorant?
A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K

















No comments:

Post a Comment