Friday, July 24, 2015

DMS 360






DMS 360

SET ASAS
HARGA : RM139 (SM) RM144 (SS)

LOOSE ITEM :

SABUN HONEY DEW
HARGA : RM40 (SM) RM45 (SS)

** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI..

• Kesan positif seawal 7 hari !
• Tiada kesan sampingan !
• Di jamin halal !
• Sesuai untuk semua jenis kulit !
• Mendapat Kelulusan KKM, GMP & BPFK !

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-
√ Jerawat / Parut Jerawat
√ Blackhead / Whitehead
√ Cela / Tompokan Hitam
√ Liang Pori Terbuka
√ Jeragat / Pigmentasi
√ Mencerahkan Kulit
√ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
√ Meratakan Tona Kulit Muka
√ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
√ Mengawal Minyak Berlebihan
√ Memberi Kelembapan Kulit
√ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
√ Melambatkan Proses Penuaan
√ Menegangkan Kulit Muka..

SET ASAS TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH..
-lembut
-wangi
-buih2 yg halus
-memngecutkan jerawat
-mematikan jerawat
-mencerahkan wajah
-menegangkan
-memudarkan bekas2 parut

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :
- Kulit sensitif
- berjerawat
- berjeragat
- berminyak
- kulit kusam
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- kulit muka terbakar akibat sinaran uv
- kulit muka kering/menggelupas

Dermaxsuperskin 360 akan membantu anda untuk mengatasi masalah di wajah anda .. apa tunggu lagi ??







360 GLOWING SERUM 

HARGA : RM100 (SM) RM105 (SS)

APA KEBAIKAN SERUM INI ???????
■ Menghalus dan menggebukan kulit
■ Merawat kulit berjeragat
■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
■ Mengatasi kulit kusam dan berkedut
■ Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
■ Melindungi kulit dari sinaran UV
■ Anti kedutan yang sangat hebat
■ Mengembalikan keremajaan kulit

Cara Guna :
Cuci muka dengan sabun kolagen DMS
Lap kering2
Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah



360 CREAM ( FOUNDATION)

dengan 360 cream ini anda dah x perlu berbedak2 lagi...bedak compact akan membuatkan
kulit anda menjadi kusam...

360 cream ini mampu menjadikan :
✔kulit wajah lebih putih berseri, halus dan wangi
✔ mencegah kulit kering & melindungi dri sinar UV
✔ kesan seawal 3 hari ..putih akan kekal selamanya jika penggunaan berterusan..
✔1 minutes Instant Glowing with 360 CREAM..
✔FOUNDATION WAJAH PALING HEBAT

Foundation DMS ada 4 jenis. Boleh pilih ikut keperluan :-








1. 360 cream @ 4d 

HARGA : RM100 (SM) RM105 (SS)

Yg ni bila pakai muka akan nampak instant glow. Nmpak pinkish bila pakai. Paling laris. Sesuai utk penggunaan hari sebagai pengganti bedak. Sangat neutral
spf45. 35ml. Thn 2-3 bulan penggunan





2. 4d diamond 

HARGA : RM100 (SM) RM105 (SS)

Sama mcm 4d cuma die ada blink2 sesuai utk event malam.
spf45. 35ml. Thn 3-4 bulan penggunaan








3. 5d Hybrid 

HARGA : RM100 (SM) RM105 (SS)

Yg ni utk sesiapa yg sukakan makeup. Warna krim beige. Bila pakai muka glowing sgt nmpk mcm keemasan gitu. spf45. 35ml. Thn 4-5 bulan penggunaan






4. Hybrid CC cream 

HARGA : RM100 (SM) RM105 (SS)

Yg ni lebih kurang mcm 5d cuma tekstur lebih ringan dan berwarna krim lembut. Lebih cerah dr 5D. spf45. 35ml. Thn 4-5 bulan penggunaan
































74 comments:

  1. Berminat utk beli produk. Ni no saya 0176370727

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..
      set dms + serum rm120 + rm70 = rm190

      hg dah masuk pos sem. ss rm195

      Details pembayaran :
      akaun cimb -7611151988
      akaun maybank - 503015626226
      Akaun atas nama nik anisah nik abdullah.
      E-mail: nikanisah@yahoo.com.
      Lps bank in email bgtau bank mana, nama penuh, alamat dan no
      telefon. Sekiranya boleh, sertakan sekali bukti pembayaran.

      no whatsup saya : 019-9661703

      Delete
    2. set dms + serum , yg rm70 tu apa ya ?

      Delete
  2. Replies
    1. nak pos ke taiwan boleh whatsapp 0177679399 produk dms 100% original HQ pos worldwide

      Delete
  3. Replies
    1. nak pos ke indonesia boleh whatsapp +60177679399 produk dms 100% original HQ pos worldwide

      Delete
  4. HIE SY BARU GUNA PRODUK NIE 3HARI..BOLEH TAK TOLG EXPLAIN SIANG TUE LEPAS BASUH MUKA KITA PAKAI CREAM SIANG AND BOLEH TAK KALAU PAKAI FOUNDATION SENDIRI AND PAKAI BEDAK? AND PASAL SERUM TUE PLAK SELEPAS BASUH WAKTU MALAM PAKAI SERUM AND BIARKAN SEKETIKA THEN PAKAI CREAM MALAM BETUL KE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pakai foundation sendiri tp kalau pakai yg 4d dms tu lg glowing kulit muka kita. serum boleh pakai diang atau mlm

      Delete
  5. Hai... sy da day 3 pakai dms ni.. so far x digalakkan pakai bedak.. sy just apply foundation 4d lpas pkai day cream. Kulit lg glowing.. klu pki bedak bold rosakkan kulig n pori2 trsumbat

    ReplyDelete
  6. De trial pek x sis?wasap sy..0125252585

    ReplyDelete
    Replies
    1. dms x de trial pack..pack ni shj satu2nya yg ada yg berharga rm139 termasuk pos sem

      Delete
  7. sis, saya nak tanya, saya pakai dermax ni n kulit kawasan bawah hidung saya menggelupas n pedih. kenapa ya? sebelum saya pakai dermax saya pakai fair and lovely

    ReplyDelete
    Replies
    1. BERGANTUNG PD KULIT..BIASANYA PENGELUPASAN BERLAKU SBB ADA SEL2 MATI YG HENDAK DIBUANG KAT SITU..DAH HABIS SEL2 MATI, KULIT AKAN KEMBALI MCM BIASA

      Delete
  8. Boleh pkai bdak ke tak leh lps pkai krim siang dan 4d fndtn ek?...kukit bw mulit sy kering gile..mcm nak melecet..beru 3 hri pkai

    ReplyDelete
  9. Boleh pkai bdak ke tak leh lps pkai krim siang dan 4d fndtn ek?...kukit bw mulit sy kering gile..mcm nak melecet..beru 3 hri pkai

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4d foundation tu sebenarnya dah boleh ganti bedak..tp kalau nak pakai lg, boleh aje

      Delete
  10. sy dh 6 bulan pkai produk ni. lama kelamaan, sy rasa muka sy berjerawat bila pkai day cream. tp bila pkai night cream, kecut plak jerawat. tp makin lama, main kuat plak jerawat. adakah sy kne stop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik sila whatsapp saya +60177679399, saya boleh berikan nasihat dan cara mengatasi masalah ini berdasarkan pengalaman. TQ

      Delete
  11. agak pelik juga kalau lama pakai, lg naik jerawat, sepatutnya makin ok kulit muka kita. mungkin ada pemakanan yg x sesuai yg sis ambik agaknya...
    cuba mcm ni, kalau sblm ni biasa pakai serum dms, berenti pakai serum tu. Just pakai set yg ada krim malam, siang dan sabun shj.

    ReplyDelete
  12. saya dh 2 bln guna produk Ni(set DSM+ serum + foundation)..minggu kedua pakai...jeragat mula timbul dihidung saya...agak kecewa..SBB sblm Ni muka saya langsung tidak ada jeragat.cuma masalah tona kulit muka x sekata...
    Semarang tona muka dh sekata tpi jeragat pulak yg dtg...bagaimana utk saya atasinya

    ReplyDelete
  13. saya dh 2 bln guna produk Ni(set DSM+ serum + foundation)..minggu kedua pakai...jeragat mula timbul dihidung saya...agak kecewa..SBB sblm Ni muka saya langsung tidak ada jeragat.cuma masalah tona kulit muka x sekata...
    Semarang tona muka dh sekata tpi jeragat pulak yg dtg...bagaimana utk saya atasinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak pelik juga kalau lama pakai, jeragat naik, sepatutnya makin ok kulit muka kita. mungkin ada pemakanan yg x sesuai yg sis ambik agaknya...
      cuba mcm ni, kalau sblm ni biasa pakai serum dms, berenti pakai serum tu. Just pakai set yg ada krim malam, siang dan sabun shj.

      Delete
  14. Saya dah 2 bulan pakai set asas dms360 . Tapi sy pelik dengan harga . Sy selalu beli RM120 je . Kenapa yg niy RM139 ? Apa beza dia ?

    ReplyDelete
  15. dah lama dms naik hg ni, rm139. mmg dulu rm120. dikotak pun dah hg baru. mungkin puan beli tu masih yg packing lama supplier puan jual. benda sama shj...new packing dan new price shj

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum nk tanya, set dms 360 basic ni ada beza ke dgn speed glowing?
    Kulit muka sy ada parut jerawat

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum nk tanya, set dms 360 basic ni ada beza ke dgn speed glowing?
    Kulit muka sy ada parut jerawat

    ReplyDelete
  18. wsalam..dms dan speed glowing ni 2 produk yg berbeza tp hampir sama. speed glowing lg advance dr dms. kalau mula2 nak guna, boleh mula dgn dms dulu, dah lam, boleh tukar pd speed glowing

    ReplyDelete
  19. sy guna dms gloweng sped tapi katah bawah dagu jadi putih tompok2 mcm panau ke memang mcm tu

    ReplyDelete
  20. sy guna dms gloweng sped tapi katah bawah dagu jadi putih tompok2 mcm panau ke memang mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pasti nak jawab.setakat ni blm pernah ada yg jadi mcm tu. kalau puan dah pakai dua bulan ke atas glowing speed ni, dan masih jadi macm tu, mungkin dah boleh anggap x sesuai dgn kulit puan. puan boleh cuba pakai set dms biasa pula sbb yg ni x sekuat speed glowing tp dah sgt2 ok.

      Delete
  21. Assalam nak tanya.. Item apa yg di panggil set lengkap ya?

    ReplyDelete
  22. Assalam nak tanya.. Item apa yg di panggil set lengkap ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      SET ASAS TERDIRI DARIPADA :-
      * 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
      * 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
      * 1 Bar Soap Cleanser

      boleh tambah lg serum glowing dan foundation

      Delete
  23. Nak tanye semua produk dms aman kah tuk ibu mngandunh dan menyusui?

    ReplyDelete
  24. Nak tanye semua produk dms aman kah tuk ibu mngandunh dan menyusui?

    ReplyDelete
  25. Sy pakai almost 3bulan dms,knape mcm makin naik jerawat je..awal tu jerawat pon susah nk hinggap,tp skrg makin pakai makin jerawat,cemana ya? T.T

    ReplyDelete
  26. biasanya yg pakai dms, lg lama lg ok kulitnya...mungkin bukan sbb dms kulit sis naik jerawat, mungkin ada pemakanan yg x btl atau mungkin juga dms yg sis beli bukan dr agent yg sah, ada berkemungkinan fake....

    ReplyDelete
  27. assalam.. nak tnya, untuk mggu pertama mmg kulit akan mnggelupas ke? kalau mgglupas, perlu terus pakai atau stop dahulu? kbiasaan nya sabun atau krim yg mnyebabkan kulit mngglupas? :)

    ReplyDelete
  28. wsalam..bergantung pd kulit masing2. ada yg mula2 gelupas, ada yg x..gelupas tu utk buang sel kulit mati. terus pakai...

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum. Nak tumpang tanya. Boleh tak kalau saya pakai cream siang Dms, lepas tu pkai foundation or bb cream sendiri. Bukan Dms punya? Ada effect x?

    ReplyDelete
  30. Seminggu saya pakai DMS ni mmg ok,bekas2 jerawat makin pudar,kulit makin bersih,muka dah xpedih ,tiba2 hrini naik jerawat pulak kat bawah dagu,rasa syg pulak muka dah bersih tpi naik jerawat pulak,knp ye?adakh proses mcmtu?

    ReplyDelete
  31. Seminggu saya pakai DMS ni mmg ok,bekas2 jerawat makin pudar,kulit makin bersih,muka dah xpedih ,tiba2 hrini naik jerawat pulak kat bawah dagu,rasa syg pulak muka dah bersih tpi naik jerawat pulak,knp ye?adakh proses mcmtu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sendiri pun kdg2 naik juga jerawat walaupun pakai set lengkap dms tp ni biasanya waktu tension, stress atau nak dtg bulan. ada juga naik jerawat bila tukar2 foundation dan juga ada pemakanan yg blh menyebabkan jerawat...

      tp jgn risau, kalau pakai dms berterusan , jerawat yg naik tu sekejap je kecut..x lama pun.itu pengalaman saya sendiri la

      Delete
  32. salam nk tanya saya pengguna natasya pada waktu yg agak lama kalau saya nk guna produk dms ni ada effect x nanti.lagi pun saya kerja kt tmpt yg panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..x de masalah nak bertukar pd dms. cuma, biarkan kulit jadi natural dulu dgn jgn pakai apa2 skincare selama seminggu. pas tu boleh la pakai dms

      Delete
  33. Terima Kasih banyak atas sarannya, saya akan tunggu lagi informasi menarik lainnya
    salam
    Nu Amoorea Stem cell
    Nu Amoorea Beauty Plus Bar

    ReplyDelete
  34. Nak tanya kenapa saya cek dengan website KKM, no kkm yang dinyatakn tidak ada ye. Maaf ye, saya nak guna produk ni. Tapi nak tahu dulu ada kkm atau tak

    ReplyDelete
  35. produk ni sblm ni mmg ada kkm. no spt yg tertera kat blog saya. cuma mlm td saya pun check, no tu dah x keluar...saya tgh dptkan penjelasan dr pengasas dia...mungkin ada no baru kkm utk produk ni tp saya jamin produk ni ok sbb saya sendiri pakai dan x pernah timbul sebarang masalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf sy ada cuba dapatkan no KKM utk produk ni..tp dinyatakan disitu bahawa tempoh sijilnya dh TAMAT...& jelas disitu yang produk ni mmg ada sijil KKM...cuma tempohnya telah TAMAT

      Delete
  36. Hai..nak tanya..hari tu sya terus pakai glowing speed..lps tu skrng nk try glowing serum boleh ke?..mcmne cara pakai ye..pakai serum dulu baru cream siang/mlm ke atau mcmne?

    ReplyDelete
  37. boleh je sis..nak tambah pakai serum lg ok. pakai serum dulu sblm pakai daya/nite cream

    ReplyDelete
  38. Assalam.. sy nk tnye. Mcm mne nk pkai foundation 4d tu? Sy da bli set lengkap brserta serum 360... 4d tu bole pkai mlm pgi ke? Klw nk pkai 4d mlm.. mcm mne???

    ReplyDelete
  39. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

    Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA, PUTIHKAN KULIT, GLOWING, FLAWLESS]

    ReplyDelete
  40. Salam nk tanya, serum stemcell blh ke pakai siang dan mlm? Lepastu satu lg saya nak tanya... Selepas 10 he pkai dms glowing speed muka saya naik jerawat bhg dagu.. Jd apa perlubsaya buat? Kena berhenti pakai day cream ke macam mana?

    ReplyDelete
  41. wsalam..serum stemcell blh je pakai samada siang atau mlm. ada stgh kulit, mula2 pakai, akan naik jerawat dulu tp biasanya x lam, bila kita maintain pakai, jerawat dan parut dia lama2 mmg akan hilang juga..tp bergantung pd kulit sis juga...jgn berenti, teruskan semua set dia

    ReplyDelete
  42. Trima, ksh ya sis.... Lgi satu, saya ada jgk bli glowing serum..saya dh try pkai glowing serum, tp naik jerawat,terus sya berhenti n bki plk serum stemcell.. Jd mcm mna sya nk pkai bersma, serum stemcell ya...

    ReplyDelete
  43. serum stemcell sama shj cara pakai dgn serum glowing

    ReplyDelete
  44. Salam sis.. adakah normal penggunaan dms akan keluar jerawat.. saya baru 3 hari menggunakan produk dms.. tapi muka saya penuh dengan jerawat dan rasa gatal-gatal bahagian jerawat.. adakah ini tindakbalas normal penggunaan dms.. untuk pengetahuan sy menggunakan set lengkap termasuk glowing serum+ glowing speed.

    ReplyDelete
  45. wsalam..bergantung pd kulit masing2. ada yg mula2 keluar jerawat dulu, nanti ok. ada yg terus ok..mcm2 lah. cuma cuba jgn pakai serum dulu, just pakai set dia shj sbb adakala stgh org x sesuai dgn kulit dia utk serum tu...

    ReplyDelete
  46. apa perbezaan antara glowing serum & stemcell serum? foundation dms yg mana paling ok & muka nampak pinkish?

    ReplyDelete
  47. As salam... saya juga baru 3 hari menggunakan set glowing speed, jerawat dh mula naik kat hiding, maaf bertanya adakah produk ini ada bahan kimia?
    sekadar utk penjelasan

    ReplyDelete
  48. Saya dah pakai glowing speed dah 13 hari...jerawat smakin hilang tapi kulit muka merah tak putih pun....semakin saya pakai cream makin merah....jd nmpk gelap kulit saya berbanding dgn kulit leher...kenapa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau merah dan pedih, mungkin x sesuai dgn kulit sis. boleh tukar kepada set biasa dms 360 dulu...sbb speed glowing ni lg advance dr dms 360 biasa.

      Delete
  49. Skrg DMS360 banyak yg fake .so kena plih hati2
    Lebih baik bli dgn agent yg sah ye

    ReplyDelete
  50. Salam nak tanya foundation apa yang sesuai dipakai bersama dgn dms set sebab saya kerja kat tmpt panas .nak yg tahan haba

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..semua jenis foundation dms punya sesuai utk pakai di tempat panas...blh pilih mana berkenan

      Delete
  51. Hye..nak tnya klau klau untuk kulit biasa produk dms yg mne stu ssuai??x tau nak plih..skrng sya pkai foundtion 4d..so far ok..klau sya pkai srum sprnova+serum glowing+fundtion 4d ok x??

    ReplyDelete
  52. Saya nak pesan bisa kirim ke hong kong ngak

    ReplyDelete